Mark Webber

Pilot de Red Bull-Renault

«Aquesta igualtat entre nosaltres és genial»

Fernando Alonso
«A principi d'any les diferències són importants però no insalvables. En condicions normals, els Red Bull seran imbatibles, guanyaran i els haurem de felicitar»
«És el mateix sortir al costat de Hamilton que de qualsevol altre. Al costat sempre hi ha un dels set que lluiten pel títol»
Robert Kubica
«Ha estat una bona qualificació, però sortir setè és dur i necessitaré el màxim del cotxe. Serà interessant veure què fan els pneumàtics tous amb el dipòsit ple»
«Aquí no hem portat grans millores i per això és encoratjador estar al davant d'un Mercedes i un Ferrari»
Lewis Hamilton
«Som competitius, però Red Bull ha fet un pas endavant massa gran. És clar que el seu cotxe és aerodinàmicament més eficient que els nostres. El tercer lloc és el màxim a què podem aspirar»
«A les curses és diferent perquè solem tenir millor ritme que en les qualificacions. Però necessitem escurçar la diferència tan aviat com sigui possible»
Jenson Button
«En la meva última volta de la Q3 he trepitjat la zona sintètica verda i he perdut temps»
«D'acord, podria estar un pèl més amunt, però no és una mala posició i en la sortida podem passar alguns cotxes»

Segons va explicar Mark Webber, Christian Horner –director esportiu de Red Bull– va advertir als seus pilots que poques vegades tindrien un cotxe tan eficaç com ho és aquí i els va recomanar que se n'aprofitessin. «És el que he fet», va proclamar Webber, que va dedicar la pole a l'equip. «Les dues últimes nits no han dormit gaire. Han hagut de treballar de valent i els seus esforços s'han concretat a la pista», va dir. Webber va destacar la lluita –una cop més– amb Sebastian Vettel en l'exercici en què el Red Bull RB6 es manté imbatut. «Sebastian i jo hem tingut una bona lluita, ho fem sovint. Aquesta igualtat és genial perquè demostra que tot l'equip treballa ben conjuntat», va comentar l'australià, que també va voler deixar clar que la superioritat que ha exercit el seu equip s'haurà de confirmar avui: «Tot quedarà en res si no ho confirmem en la cursa. Estic content amb el rendiment del cotxe però encara no hem guanyat ni un punt.»

Analitzar per saber.

Després de felicitar el seu company, Sebastian Vettel va revelar que analitzaria les dades per saber què li havia succeït en el tercer sector, on regularment Webber el va superar. «Entre nosaltres hi ha una bona entesa però no és cap secret que em vol guanyar i jo a ell», va dir. I tot seguit va copiar el discurs de l'australià: «Tot i que el nostre avantatge sembla confortable cal mantenir els peus a terra. El més important és la cursa.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.