Jorge Lorenzo

Pilot de l'equip Fiat Yamaha

«Adoro córrer a França»

Valentino Rossi
YAMAHA
«He provat d'estar per davant de Lorenzo, però no ha estat possible. Quan m'ha passat ja no l'he pogut seguir»
«Era molt important aconseguir els 20 punts, perquè és un campionat molt llarg i només estem 9 punts al darrere»
Dani Pedrosa
HONDA
«Perdre dues posicions en l'última volta no és una bona sensació»
«Ara ve una part molt important del campionat, amb moltes curses en poc temps»
Aleix Espargaró
DUCATI
«Estic molt content amb el resultat de la cursa, he tingut un bon ritme. És la primera vegada que acabo entre els deu primers a Moto GP»

Jorge Lorenzo va confessar que no esperava guanyar la cursa com ho va fer: «Quan he superat Rossi no pensava que em podria escapar tan fàcilment. Però el cert és que avui la moto i els pneumàtics funcionaven molt bé i no m'ha estat difícil aconseguir un bon ritme.» El mallorquí va assenyalar que ha assolit un grau de maduresa que l'any passat encara no tenia: «He estat molt pacient esperant la meva oportunitat darrere de Valentino, fa un any no hauria estat així.» També es va referir als bons resultats que ha aconseguit a Le Mans des de la seva arribada a Moto GP: «Amb Yamaha se m'ha donat molt bé aquest circuit, amb dues victòries i dos segons llocs. Crec que puc dir que adoro córrer a França.» Lorenzo es va mostrar encantat d'haver aconseguit per primera vegada a Moto GP dues victòries consecutives, però va ser més ponderat quan es va referir al que encara queda de campionat: «És fantàstic liderar el campionat, però queda molt al davant i ara hem d'anar a Mugello, un circuit que m'agrada molt, però on els meus rivals estaran molt forts.» Segur que Valentino Rossi serà un d'ells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.