Motor

Lorenzo i Cardús, cinquens

Motor. Les 24 hores de Barcelona van acabar amb podi estranger i els dos pilots motociclistes com a primer equip català, al circuit de Catalunya

L'equip PCR Sport, amb els pilots motociclistes Jorge Lorenzo i Ricky Cardús, i els especialistes José Manuel de los Milagros i Álvaro Fontes (Seat León Supercopa), va ser cinquè absolut en les 24 hores de Barcelona i, a més, va dominar la seva categoria (A3T) amb 626 voltes, 43 dels guanyadors, l'equip Schubert Motorsport, (BMW Z4 GT3), que va batre el rècord de voltes (669). En el podi, l'equip hongarès Bovi Motorsport (Brokernet Silversting) i l'holandès Verschuur 1 (Renault Mégane Trophy). Entre els catalans, el Sunred, amb Ferran Monje Jr i Sr, Jordi Gené i Borja Veiga en novè lloc i el Monlau 2, amb Carlos Ezpeleta, Jaume Font, Francesc Fontanellas i Jordi Oriola (el més jove de la cursa, amb 15 anys), en el desè (tots dos amb Seat León). El Team Codony hauria acabat onzè, amb Jordi i Enric Codony, Francesc Gutiérrez, Santi Navarro i Laia Sanz (Renault Clio RS), però un altre pilot va envestir la campiona del món de trial a mitja hora del final i van retrocedir fins al 19è lloc. Això sí, van guanyar la seva classe.