Valentino Rossi

Yamaha (Moto GP)

«No sabia si podia avançar, però veig que sí»

Jorge Lorenzo
YAMAHA (Moto GP)
«Tothom vol guanyar, sempre. Abans, en les lluites frec a frec, acabava superant el rival per cor i oblidant el que em deia el cap. Però avui [per ahir] no ha pogut ser perquè m'ha guanyat el millor»
«No esperava que em passés allà on ho ha fet i, la veritat, esperava l'avançament un o dos revolts abans. Però no puc dir res, només continuar aprenent»
«Té més experiència i m'ha guanyat. Més enllà d'això, el que importa és que som constants i regulars»
«Ha estat una batalla increïble i un gran espectacle per a tothom»
Casey Stoner
DUCATI (Moto GP)
«Estava malalt. Ahir [per dissabte] ja em sentia malament i aquest matí [ahir], després de la sessió d'escalfament, estava destrossat, sense forces»
«He sortit i he intentat anar al davant tot el temps que pogués. Només podia defensar el lloc, i quan he sentit l'Andrea [Dovizioso] rere meu sabia que si em passava només podria dir-li adéu perquè estava mort»
Alberto Puig
MÀNAGER DE DANI PEDROSA
«El sisè lloc sembla poc, però en les condicions en què ha corregut el Dani, és un gran resultat»
«El campionat és llarg. No penso que sigui només cosa de tres. Si mires la classificació és així, però si el Dani estigués bé físicament seria cosa de quatre»
«Ara és aviat per saber com estarà d'aquí a dues setmanes. Suposo i espero que millor, però no ho sabem»
Marc Márquez
KTM (125 cc)
«A la tercera volta he comès una errada que m'ha costat poder estar amb els del davant. Potser ens faltava una mica de moto, però el treball de KTM està sent molt bo i el cinquè lloc és un bon resultat»
Pol Espargaró
DERBI (125 cc)
«Estic enfonsat perquè tenia molta il·lusió en aquesta cursa, i amb els meus temps d'entrenaments pensava, fins i tot, en la possibilitat de guanyar»
«Costa molt assumir una avaria, i més a casa si estàs convençut de fer alguna cosa gran»
Julián Simón
APRILIA (125 cc)
«He vist L1 [lap 1] i he anat a fons perquè pensava que era la darrera volta, però resulta que aquí la darrera és la L0»
«Volia arribar-hi a Mugello, però a Le Mans vaig fallar. La teoria ja no diu la veritat»

N'hi ha per això i molt més. La felicitat de Valentino Rossi en la roda de premsa posterior era absoluta (i gens dissimulada). Com ell es va encarregar de recordar posteriorment, la lluita pel mundial és entre tres pilots i dos companys d'equip, encara que això sigui un eufemisme perquè, ja se sap, no hi ha res com superar el que córrer en el mateix equip que tu.

«Primer de tot vull dedicar el triomf al Jeremy [Burgess, el cap tècnic de l'equip], que ahir va perdre la seva mare», va dir Valentino per començar. Tot seguit, lloances a la moto: «La Yamaha ha volat pel circuit i hem estat molt forts, en la cursa i els entrenaments. Ha estat un cap de setmana perfecte per a nosaltres.» Quant a la cursa, el pilot italià va sintetitzar-la en dos punts: les sensacions del principi –«abans de començar em sentia bé i sabia que seria competitiu»– i com havia vist el final: «L'última volta ha estat increïble. Abans del darrer revolt no sabia si allà es podia avançar. Ho he intentat, i ara veig que sí.» Va admetre que mai s'havia trobat en una situació com la que hi ha ara en la classificació –ell és líder perquè té dues segones posicions– i va recordar que «vénen circuits diferents, amb temps canviants i en diferents traçats. Veurem qui és millor». I va afegir: «Demà [per avui] treballarem aquí, descansarem i anirem a Holanda. El 2008 va ser dolent per a mi i esperem canviar-ho.»

De la victòria 99, va confessar: «Volia arribar-hi a Mugello, però a Le Mans vaig fallar. La teoria ja no diu la veritat i cada dia he de donar el cent per cent. Vull la número 100 tan aviat com sigui possible.»


100 victòries



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Michael Ruzic
ALER-PIVOT DEL JOVENTUT

“Vull fer eclosió a la Penya i fer el salt a l’NBA”

BADALONA
 

El porter no és un jugador

 
 
Narcís Julià
exjugador, exentrenador i exdirector esportiu del girona

“L’afició ha d’entendre que l’equip la necessita”

GIRONA
 

Lewy, “molèsties” i ensurt

barcelona
 

El 14-0 fa mal al Manresa

BARCELONA / TORTONA
 

El Granollers planta cara a un Montpeller superior

granollers
 

125 anys d’història

barcelona