Motor

Márquez, Viñales i Pedrosa, a totes

Motor. El mundial de motociclisme entra a Europa per Jerez

El mundial reprèn l'activitat en un dels santuaris del motociclisme. Jerez espera els pilots sota amenaça de pluja. Com l'any passat, quan Rossi va arrossegar Stoner i Lorenzo va pujar al lloc més alt del podi. Ell, Pedrosa i el mateix australià tornen a ser els favorits per repartir-se els caixons del podi. Lorenzo és el líder i podria sumar la 40a victòria, però Pedrosa voldrà festejar el seu gran premi número 100 a la màxima categoria de la mateixa manera. En el motociclisme català han assolit aquesta xifra Carles Checa (194), Sete Gibernau (165) i Àlex Crivillé (139).

En Moto 2, a la perenne candidatura de Marc Márquez s'hi han d'afegir les de Pol Espargaró, Tito Rabat i un Toni Elias que s'espera molt millorat respecte a Qatar. Mentrestant, en la categoria Moto 3, el pilot de Roses Maverick Viñales vol refermar el seu lideratge en el mundial en un traçat que li fa el pes i en què, en la pretemporada, ja va manar sempre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Punter conquereix Belgrad

BARCELONA / BELGRAD
 
Ariadna Pujol
JUGADORA celta baloncesto

“Ho gaudirem més”

ViGo / LA SEU D’URGELL
 
 

Presenten el gran mural amb Míchel i Stuani

Girona
 
Míchel Sánchez
Entrenador del Girona

“Les lesions afecten tàcticament i haurem de plantejar més opcions”

 

Europa als seus peus, 12 títols

SABADELL
 

Marzieh Hamidi, atleta i activista

 

“No dubto que el Girona creixerà”

girona