Motor

Un incendi enterboleix la celebració de la victòria de Maldonado

Una explosió al box de Williams a Montmeló mentre l'equip celebrava el podi obliga a desallotjar tota la zona

Una persona és evacuada en helicòpter amb cremades al 30% del cos i 16 més resulten intoxicades per inhalació de fum

L'alegria per la victòria del pilot de Williams Pastor Maldonado al GP de Montmeló ha durat poc: un incendi a les instal·lacions de l'escuderia ha posat fi a les celebracions.

Una explosió al garatge de l'equip al Circuit de Catalunya ha obligat a desallotjar la zona i els Bombers han hagut d'intervenir. L'incident s'ha produït a dos quarts de sis de la tarda quan l'equip estava celebrant el triomf de Maldonado al box i recollint el material, després que finalitzés el GP de Fórmula 1.

Algunes persones han apuntat a EFE que s'ha produït una explosió, que ha originat un incendi i una considerable fumera que ha obligat també a desallotjar els garatges adjacents.

Com a conseqüència del foc, un home ha hagut de ser evacuat en un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb cremades al 30% del cos. 15 persones més han hagut de ser ateses en resultar intoxicades per inhalació de fum. Cinc dels afectats més greus han estat traslladats a l'Hospital de Granollers, a l'Hospital General de Catalunya i a la Clínica Teknon de Barcelona.

El foc ha provocat una espessa columna de fum a tota la zona dels boxes. Amb tot, encara no hi ha detalls de l'abast de les flames.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.