Motor

Una explosió causa un ferit greu i 30 de lleus

Fórmula 1. El nombre d'afectats en el box de Williams podria haver estat molt superior perquè l'equip hi celebrava el triomf

La festa de Williams va quedar estroncada de manera imprevista i hauria pogut tenir conseqüències molt més greus que el balanç oficial d'un ferit greu per cremades i 30 afectats més, set dels quals van haver de ser ingressats. Pocs instants després que l'equip es fes la foto de celebració, amb unes 200 persones a dins i al voltant del box, una explosió en la zona reservada a Bruno Senna –segons l'equip Williams, originada en la zona de la màquina subministradora de gasolina, quan se n'estava extraient el combustible que no s'havia gastat–, va originar un incendi que va afectar els boxs de Williams i també els dels seus veïns, ocupats per Force India i Toro Rosso.

Els membres de l'equip van sortir del box cames ajudeu-me –Frank Williams, que es desplaça en cadira de rodes, va haver de ser rescatat– ; i el carrer de boxs i la pista es van omplir de fum. En un instant es van mobilitzar tots els extintors i entre els diversos equips van controlar el foc, que va acabar de ser apagat per les set dotacions de bombers que hi van intervenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.