Motor

L'aigua no espatlla el camí del catalans

Motor. Pedrosa, Espargaró i Maverick Viñales manen el primer dia a Sachsenring

Dani Pedrosa va ser el més ràpid en asfalt sec i sota la pluja. També Pol Espargaró, en les mateixes circumstàncies. I Maverick Viñales va completar el trio de líders catalans a Alemanya. Pedrosa va manar sempre, amb lògica sobre la pista seca –el català, Stoner i Lorenzo en tres dècimes– i la sorpresa del segon lloc de Stefan Bradl sota la pluja i la lògica ascensió de Rossi, que, d'estar a 1,1 segons en sec (onzè), va passar a tres dècimes (cinquè) en mullat. Aleix Espargaró també és un dels que van estar millor amb aigua (segon entre les CRT, a una dècima d'Ellison) un cop resolts els problemes del matí.

Pol Espargaró va ser el més ràpid al matí en Moto 2. Márquez no va tenir una sessió rodona i va caure al mateix lloc on una estona abans ho havia fet Maverick Viñales en Moto 3. La caiguda de l'empordanès el va deixar amb la moto trinxada, i es va perdre més de mig entrenament. A la tarda, amb l'asfalt sec, va poder fer el millor temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.