Motor

Empat entre Pascuet i Moret a Santigosa

Motor. Els dos pilots surten aquest matí en la tercera i última jornada dels Tres Dies de Trial de Santigosa amb 3 punts i amb Jorge Casales, tercer, amb 9

Jordi Pascuet (JTGas) o Francesc Moret (Gas Gas). Un dels dos serà proclamat avui vencedor de la 42 edició dels Tres Dies de Trial de Santigosa, després que acabessin la segona jornada empatats a 3 punts en la classificació. Jorge Casales (Gas Gas) és tercer amb 9 punts, i haurà de defensar la seva posició en el podi amb el júnior alemany Franzi Kadlec (Gas Gas), quart en la general amb 10 punts. Jeroni Fajardo (Beta), penalitzat amb 50 punts en la primera jornada per haver-se passat dues zones divendres, té 55 punts.

Jordi Pascuet, que havia completat un recorregut perfecte en la primera jornada, va penalitzar ahir 3 punts i va permetre al guanyador de l'any passat, Francesc Moret, igualar-lo en la general –havia fet un punt, divendres–. L'urgellenc seria guanyador en cas d'empat pel seu zero en la primera jornada i rellevaria el pilot de Molló en el palmarès de la prova, de la qual ha estat el gran dominador en la darrera dècada. Els més de 180 pilots que van finalitzar ahir la prova surten a partir de dos quarts de nou a completar el recorregut de la tercera jornada.

Laia Sanz, en la segona jornada

el 9

Laia Sanz (Gas Gas), dotze vegades campiona del món i deu d'Europa de trial en categoria femenina, i triple campiona del Dakar també en la categoria femenina, va participar ahir en el trial i va completar per fer el recorregut de la segona jornada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Avui som entre els millors

 

D’amics... a rivals

BARCELONA
 
 

Una pallissa pel que pugui ser

BARCELONA / NOVARA
 

No volen allargar la sèrie

BARCELONA
 

Gols per donar i per vendre

BARCELONA / NOVARA
 
Champions League

Cristhian Stuani tanca el cercle

Girona
 

Emergeix un nou derbi gironí a Lliga Femenina 2

Girona