Motor

Alonso estarà entre 24 i 48 hores en observació

L'equip McLaren assegura que el pilot està “conscient” i “parla amb els metges”

El seu representant atribueix l'accident al vent i descarta un problema del cotxe o del conductor

El pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso està “conscient” i “parla amb els metges”, ha informat aquest diumenge l'equip McLaren. L'asturià ha patit aquest migdia un accident al Circuit de Catalunya i ha estat evacuat en helicòpter fins a l'Hospital General de Catalunya per fer-li una exhaustiva revisió mèdica que descarti qualsevol lesió greu.

El seu representant, Luis García Abad, que ja havia avançat en un missatge a les xarxes socials que Alonso es troba “bé i conscient”, ha explicat aquesta tarda que “Fernando s'ha sotmès a diverses proves per precaució i està bé”.

“Però estarà entre 24 i 48 hores en observació”, ha afegit.

“Ha vingut per precaució. Se li han fet les proves pertinents, que han sortit bé. El xoc amb la tanca ha provocat tota la resta. Ara està a la llitera, còmode i tranquil”, ha assegurat.

García Abad ha puntualitzat que l'accident no ha estat causat per un problema al vehicle o a una indisposició del pilot. “Desmentim que es trobés malament abans de l'accident. El cotxe ha fet grip; hi havia un vent espantós i se n'ha anat contra la tanca”, ha relatat.

El sinistre ha passat quan Alonso havia completat una vintena de voltes a la sessió matinal dels test d'aquest diumenge. El seu McLaren s'ha sortit al revolt tres del traçat de Montmeló i s'ha estavellat contra el mur de protecció.

El bicampió del món ha estat traslladat en ambulància a l'hospital del circuit, com marca el protocol de la Fórmula 1. Més tard ha estat evacuat en un helicòpter medicalitzat fins a l'Hospital General de Catalunya. Alonso es troba hospitalitzat per sotmetre's a “controls cautelars”, ha explicat l'escuderia britànica.

Està previst que McLaren torni a emetre un comunicat oficial a última hora de la tarda per informar amb més precisió de l'estat de salut del seu pilot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia