MOTOR / GRAN PREMI D'AUSTRÀLIA DE MOTOCICLISME

Simón ja és campió

Julián Simón és el primer campió del món de la temporada després que ahir es va assegurar el títol amb una victòria a Austràlia. El pilot espanyol va haver de batallar de valent contra el seu company d'equip Bradley Smith, l'únic que podia evitar que Simón fos campió. El britànic va arribar primer a l'última volta, però el seu company el va avançar quan faltava poc pel final i es va assegurar el mundial. Darrere dels pilots de Bancaja, Pol Espargaró es va disputar l'últim lloc del podi amb Sandro Cortese. El de Granollers havia liderat la cursa en les vuit primeres voltes, però ahir la moto no va rendir com el pilot esperava i finalment va acabar en la quarta posició. «Estic molt decebut i enfadat perquè havia fet uns grans entrenaments», va dir Espargaró. Marc Márquez va ser novè i Esteve Rabat i Joan Olivé van abandonar.

La cursa de 250 cc, escurçada a causa de l'accident de Roberto Locatelli, la va guanyar Marco Simoncelli, que es posa a 12 punts del líder, Aoyama.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.