Esports

municipal

esports

El complex esportiu del Besòs, a Sant Adrià, té garantida la continuïtat

Els gestors aconsegueixen que s'aixequi el concurs de creditors després de catorze mesos d'incertesa

Asseguren que mantindran la trentena de llocs de treball

El poliesportiu municipal del Besòs, de Sant Adrià, té garantida la continuïtat després que aquesta mateixa setmana s'hagi arribat a un acord per aixecar el concurs de creditors que mantenia la instal·lació en una situació d'incertesa des de fa catorze mesos. Els gestors de l'equipament, el Club Natació Poblenou, que gestiona també el centre esportiu municipal de Can Felipa a Barcelona, respiren alleujats després d'haver pogut reestructurar els més de 700.000 euros de deute pendent, majoritàriament amb Hisenda i la Seguretat Social.

Jordi Homs, administrador del poliesportiu del Besòs, explica que estan satisfets d'haver superat aquest primer escull i que la seva voluntat és continuar donant servei a entitats esportives i usuaris individuals. Homs garanteix el manteniment de la trentena de llocs de treball de l'equipament i reclama a l'Ajuntament de Sant Adrià inversions per fer unes obres que qualifica de “necessàries”. “Necessitem el suport de l'Ajuntament i que tirin endavant les millores que no s'han fet en quinze anys”, manté l'administrador, que situa l'adequació de les calderes, el condicionament de la sala de fitness i la creació d'una nova sala d'activitats dirigides entre les deficiències més urgents que cal afrontar.

L'alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, celebra l'aixecament del concurs de creditors i assegura que té confiança en els gestors actuals. “Han fet una bona feina de dinamització del poliesportiu”, recalca Callau, que assegura que “estudiaran” la possibilitat de fer les obres que demanen els gestors. “Tot és millorable”, diu l'alcalde.

LES FRASES

Necessitem el suport de l'Ajuntament i que es facin les obres de millora necessàries a l'equipament
Jordi Homs
Administrador del poliesportiu
Celebrem la notícia, perquè els gestors han fet una bona feina de dinamització del poliesportiu
Joan Callau
Alcalde de Sant Adrià de Besòs

Les obres al Marina Besòs, en breu

Les obres al poliesportiu Marina Besòs, tancat des del novembre passat, s'adjudicaran d'aquí a unes setmanes. L'alcalde de Sant Adrià assegura que es manté la previsió de reobertura de l'equipament per a aquest primer trimestre de l'any. “No són unes obres que s'hagin d'allargar gaire”, manté. El procés d'adjudicació dels treballs ja s'ha encetat i, segons l'alcalde, d'aquí a dues setmanes es podria conèixer el nom de l'empresa encarregada de fer-les. Els recursos necessaris estaven consignats al pressupost del 2016; el finançament, doncs, està garantit. L'equip de govern, format únicament pel PSC, es troba a hores d'ara en ple procés de negociació dels comptes del 2017 amb la resta dels grups municipals. Per tirar endavant el pressupost, caldrà trobar aliats entre els grups de l'oposició, tal com es va fer l'any passat, i aquest pressupost hauria d'incloure els recursos per poder gestionar el Marina Besòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.