Massiva inauguració del club d'atletisme de la Pobla del Duc

Més d'un centenar de persones ha assistit a la inauguració del Club de Atletisme de la Pobla del Duc «Centcames», al que va assistir la secretària autonòmica de l'Esport, Niruka Montalvo, voltada per una bona colla d'esportistes locals i comarcals al costat de les autoritats polítiques de la vila.

Montalvo va destacar la il·lusió i l'empenta que s'hi respirava al nou club i va desitjar el millor del món dins de la vida esportiva que estrenaven. També va agrair el calor amb que va estar rebuda a aquesta localitat de la comarca de la Vall d'Albaida i subratllà la important tasca educativa que realitza l'esport.

L'acte va concloure amb la presentació a càrrec dels membres del club, de l'equipatge amb que els atletes de «Centcames» participaran en les curses; un equipatge dissenyat per Anastasi Amorós, el qual va explicar als assistents, el procés de creació de l'equip.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un or per a la història

BARCELONA / NANTERRE
 

Flick ja té lateral esquerre

barcelona
 
 

Molts aspectes a polir

barcelona
 

Millor, però encara insuficient

Girona
 

Laura Heredia, a la final en el seu debut olímpic

París / Girona
 

La primera golejada

BARCELONA
 

La dama dels 1.500

barcelona / parís