Tots els favorits entren en acció

Els debuts de David Ferrer, finalista de les dues últimes edicions del torneig, i de Fernando Verdasco, subcampió diumenge passat del Masters 1000 de Montecarlo, sobresurten en la tercera jornada del Godó, en la qual també entren en acció altres noms propis com ara Juan Carlos Ferrero i Jo-Wifried Tsonga. Aquest últim, que ha passat a ser el segon favorit del quadre rere Soderling, protagonitzarà un dels partit del matí a la central contra el txec Jan Hacek. Després –no abans de les 14.35 h– serà el torn de Ferrer, que se les heurà amb Marcel Granollers. Tot seguit, Ferrero i Verdasco no haurien de tenir gaires problemes per resoldre els seus enfrontaments contra l'ucraïnès Sergei Stakhovski i el francès Richard Gasquet, respectivament.

Tres catalans seran protagonistes en tres dels cinc partits programats a la pista número 1. Destaca el que jugarà Albert Ramos contra el xilè Fernando González, quart favorit. Just abans, Óscar Hernández intentarà accedir als vuitens en detriment de l'austríac Jurgen Melzer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.