La mitja marató de Torrent duplica la participació d'atletes

La proba sortirà des de la pista d'atletisme de la Ciutat de l'Esport i s'han inscrit més de 1800 participants

Més de 1864 corredors i corredores vinguts des de diversos punts de la geografia peninsular s'hi donaran cita diumenge en la línia de sortida de la sisena edició de la Mitja Marató Ciutat de Torrent.

Aquesta xifra d'inscrits, suposa un èxit excel·lent de convocatòria que duplica el nombre de participants de la passada edició en que van córrer uns 900 atletes.

El recorregut d'aquesta prova resulta molt atractiu, ja que passa per una part de l'horta del terme municipal, les urbanitzacions del Vedat i l'avinguda principal de la vila.

La sortida i l'arribada s'hi realitzarà des de les pistes d'atletisme de la Ciutat de l'Esport i aquest fet, dota l'edició d'una major espectacularitat en els moments claus i decisius, a més de possibilitar la presència de públic assistent d'una manera còmoda.

La prova s'hi celebra diumenge 2 de maig a partir de les nou i mitja del matí sobre un recorregut de 21.097,5 metres i l'organització ha previst, com sols ser habitual en aquesta mena de curses, dels punts d'avituallament cada cinc quilòmetres, perquè els participants puguen hidratar-se amb regularitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.