Més esport

S'obri el termini d'inscripció al Campionat Oficial de Doma Clàssica d'Oliva

El Centre Hípic d'Oliva, celebrarà el proper diumenge 21 de novembre, la tradicional Competició Social de Doma Clàssica en la seua huitena edició. La cita tindrà lloc en les instal·lacions del mateix centre, en la partida Senda del Olivar al quilòmetre 210 de la N332.

Les activitats començaran a partir d les 9.30 del matí. Hi haurà diversos tipus de proves segons edats i nivells: la prova AP 20X40 (amb seient i posicionament per a la gent que mai haja participat i tinguen un màxim de 12 anys), la de Promoció 1 per a xiquetes i xiquets de fins a 16 anys, la de Promoció 2 per a majors de setze anys, i les de Promoció 2 i 3 en categoria absoluta. Pel que fa als trofeus, obtindran reconeixement els 3 primers classificats de cada categoria.

Per a inscriure's s'ha d'acudir al Centre Hípic. El preu de la inscripció són 10 euros per eixida a pista. La data límit per apuntar-se a la competició és el 18 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.