Més esport

Amenaça esportista a Silla

Els clubs esportius de la vila s'han organitzat contra la imposició de posar un director esportiu per part de l'Ajuntament

En plena campanya electoral, el govern de Baixauli, continua intentant consolidar les idees de tot tipus, que no han implantat en els quatre anys de govern. Malgrat que ara mateix estan absolutament desqualificats políticament, ja que el seu partit els ha retirat la confiança, encara aprofiten que legalment els queden uns pocs dies d'ostentar la vara, i a això s'han dedicat, a prendre decisions sense demanar l'opinió de ningú. Naturalment, hi ha qui diu que ja està bé, i que no acceptaran cap imposició més; altres callen, mentre la processó els va per dins.

Ara han estat els clubs esportistes, que amenacen en abandonar si l'ajuntament consuma el seu propòsit d'imposar-los un flamant director esportiu, que ja té noms i cognoms, de la corda de Baixauli. No volen ni a aquest director, ni accepten la maniobra d'imposar-los una superorganització controlada des de l'ajuntament. Per a defensar-se s'han ajuntat en una Associació de Clubs Esportistes de Silla, en la qual s'han integrat tots els clubs, a excepció de l'Escola Municipal de Futbol, que són els únics addictes al règim.

Precisament, un dels motius de rebel·lió dels clubs és el tracte de favor que reben els clubs futbolistes, que compten amb la major part del pressupost municipal destinat a aquest capítol. Per exemple, diuen, “hi ha trenta-vuit persones dedicats als equips de futbol, cobrant de l'ajuntament, quan els equips de xiquets i majors són dinou, o siga que ixen a dos col·locats a dit, per equip. La resta passem la mà per la paret”.

La tensió ha arribat fins al punt que el regidor d'esports, Vicent Navarro, ha anunciat públicament que ell “no compta per a res” i que tot és decisió de l'alcalde. És probable que siga per aquest cantó que a darrera hora Baixauli es quede sense quòrum, tant com li ha costat guanyar-se la voluntat del regidor trànsfuga popular, Machancoses, per a aconseguir la majoria que li negà el poble en les passades eleccions. Cal dir que Navarro ha estat l'únic regidor de l'actual govern a extingir que s'ha posat en contacte amb la nova candidatura per a informar-los de la seua àrea; una filla seua forma part de la nova candidatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.