Més esport

L'alcudienca Gemma Jordan és campiona autonòmica

L'atleta del Club Atletisme l'Alcúdia, s'ha proclamat Campiona Autonòmica Cadet de 1000 metres llisos a més de guanyar-se la plaça per a formar part de la Selecció Valenciana

Joves adolescents d'entre 13 i 15 anys han lluitat per un lloc de podi autonòmic. L'alcudiana Gemma Jordán va obtindre medalla d'or en la prova de 1000 metres llisos, i una magnífica marca de 3.06, en una carrera amb gran participació i molt de nivell, en què sols la primera classificada —en aquest cas Gema—, formarà part de la Selecció Valenciana, i representarà la comunitat autònoma en la prova de 1000 metres al Campionat d'Espanya de Seleccions en edat escolar, que es disputarà els pròxims 11 i 12 de Juny.

Per altra banda, es disputava el Campionat Provincial individual per a la categoria Juniors, atletes de entre 18 i 19 anys, a la mateixa pista d'atletisme. L'alteta del Club Atletisme L'Alcúdia, Miguel Moratalla Guarner, ha obtés la medalla d'or en la prova de 3000 m. Obstacles, una de les proves mes dures de la disciplina d'atletisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.