Més esport

Decidides les partides de semifinals de pilota

Álvaro i Sarasol II s'enfrontaran a Cervera i Félix, mentre que Genovés II i Raúl jugaran contra Miguel i Salva

La seu de Val Net a Silla ha acollit el sorteig d'encreuaments de semifinals de la IV Copa President de la Diputació de València, eliminatòries que es decidiran al millor de tres partides a partir d'este divendres en el trinquet Municipal del Genovés.

La sort ha volgut que la primera eliminatòria la protagonitzen els equips de Xàbia (Álvaro i Sarasol II) i Dénia (Cervera i Félix). El primer acte d'aquest duel tindrà lloc este divendres a Genovés. La segona partida se celebrarà dimarts 21 de juny a Massamagrell i la tercera, si fóra necessària, se celebraria el divendres 27 a Sueca.

L'altra semifinal creuarà als equips de Murla —Vall de Laguar (Genovés II i Raúl) i Pedreguer (Miguel i Salva)—, que s'enfrontaran diumenge a Bellreguard, repetiran duel el dimecres 22 a Guadassuar i desempatarien, si fóra necessari, el dissabte 25 en Pelayo.

S'han quedat fora de les semifinals en una emocionant segona fase els equips de València (Colau i Javi) i Genovés (Núñez i Tato). La final de la Copa Diputació de València encara no té decidida la seu ni el dia de celebració, dades que es donaran a conèixer en els pròxims dies.

D'altra banda, continua la disputa de les dues competicions paral·leles a la Copa Diputació de València, el campionat de segona, la Copa 2, i el de joves, denominat Copa Promeses.

La Copa 2 viu estos dies l'inici de la segona fase, al trinquet de La Pobla de Vallbona amb el duel entre Dénia (Carlos i Herrera) i Pedreguer (Fageca i Pere).

Quan a la Copa Promeses, el passat cap de setmana va acabar la primera fase, i els sis equips supervivents s'enfrontaran pròximament, tots contra tots per determinar als quatre semifinalistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Qui té dret a fer vaga?

FILÒSOF
 

La primera flama

Girona
 
 

Golejada per esvair dubtes

Barcelona
 

Punter afina i el Barça segella una altra victòria

Barcelona
 

Lluny, també és un curs diferent

Girona
 
Jofre Carreras
JUGADOR DE L’ESPANYOL

“El futbol em resulta terapèutic”

sant adrià de besós
 

Si es fa un mal joc, es perd

BADALONA