Més esport

Sergio Mantecón, vencedor de l'Open de la Comunitat

El campió d'Espanya XC i fons en carretera 2010 va vèncer amb absoluta autoritat en la prova

El ciclista Sergio Mantecón, del club Wildwolf Trek Pro Racing, es va proclamar guanyador este passat diumenge a Banyeres de Mariola en la 7ª prova puntuable per al campionat autonòmic de l'especialitat BTT XC, 1r premi Molí l'Ombria.

El campió d'Espanya XC i fons en carretera 2010 va vèncer amb absoluta autoritat en la prova organitzada per primera vegada pel Club Ciclista Banyeres, arribant a obtindre una diferència substancial respecte al segon classificat després de completar les 4 voltes a un circuit molt selectiu d'un poc més de 7 Km que discorria pels voltants de la Penya la Blasca.

Quant al quadre d'honor dels participants locals, la 1ª posició va ser per a José Vicente Samper, seguit per Mauro Ribera i Joaquín Martí.

La prova, que va congregar a 128 corredors agrupats en 11 categories, va constituir tot un èxit de participació i organització agraint el Club Ciclista de Banyeres la col·laboració prestada per tots els voluntaris.