Més esport

Murla acollirà dissabte el desafiament entre restes i mitgers

Miguel i Genovés II s'enfrontaran a Félix i Tato i els quatre protagonistes del duel han coincidit en la presentació de l'esdeveniment

El trinquet El Nel de Murla acull, aquest dissabte, un espectacular desafiament entre alguns dels millors restes i mitgers dels últims temps. S'enfrontaran Miguel i Genovés II a Félix i Tato, amb les úniques restriccions que José Cabanes sols podrà ocupar la posició de mitger, que no podrà jugar de rebot, i que les galeries estaran prohibides per als dos equips.

Els quatre protagonistes del desafiament han coincidit en la presentació, que s'ha celebrat en la seu de Val Net a Silla. Al costat d'ells han estat els responsables tècnics de Val Net, Daniel Ribera i Emi Peris.

Quant a les impressions d'un i altre bàndol, Genovés II ha assenyalat que sentia “especial il·lusió per jugar amb Miguel”, amb qui no és habitual anunciar-se en el mateix bàndol, i que als pilotaris sempre els apeteix “eixir un poc de la rutina i jugar este tipus de duels únics”.

Sobre la partida, José Cabanes ha assenyalat que Murla és un trinquet “bo” per a ell, però que juga fora del seu lloc, i que “Félix entrena allí habitualment”, pel que “és més sa casa que la meua, i és la pista que han triat ells per al desafiament, i nosaltres hem acceptat”. Miguel, per la seua banda, ha mostrat la seua expectativa de “gaudir d'una partida molt bonica” i la seua satisfacció per compartir bàndol amb Genovés II, a qui ha descrit com “un gran amic”.

En el bàndol contrari, Félix, el principal impulsor del desafiament, en el que es creuarà una forta quantitat econòmica, ha assenyalat que un duel “diferent amb un al·licient especial”, i que espera que “es veja un bon espectacle que faça afició”. El pilotari nascut a Dénia però resident a Murla ha comentat sobre l'estratègia que el seu equip tractarà de “salvar les pilotes de darrere i, a partir d'ací, jugar sempre a volea”, el joc típic dels mitgers.

Tato, per la seua banda, ha recordat que no hi ha cap restricció quant al repartiment de posicions en el seu equip: “S'està dient que és Félix qui jugarà darrere, però això dependrà de com vaja la partida i el que més convinga a cada moment”, ha dit el d'Altea.

El trinquet de Murla serà una festa aquest dissabte amb motiu del desafiament. La localitat alacantina amenitzarà l'ambient en la prèvia i després de la partida amb una barbacoa popular i una orquestra per a tots els aficionats que acudisquen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.