Més esport

Classificacions

Joaquim Rodríguez, un líder convertit en gregari

Volta a Burgos. El català, que avui podria guanyar la prova, va treballar perquè el seu company d'equip David Moreno s'adjudiqués la quarta etapa

Joaquim Rodríguez (Katiuxa) es va permetre el luxe de prémer les dents en els últims metres, avortar l'atac de Samuel Sánchez (Euskaltel) i catapultar el seu company David Moreno cap a la victòria de la quarta etapa de la Volta a Burgos que va transcórrer entre Roa de Duero i la ciutat romana de Clunia (168 km). “Abans de sortir hem parlat i hem quedat que, quan ell ho veiés clar, atacaria. Al final tot ha sortit perfecte”, va declarar el ciclista de Parets del Vallès a la línia de meta.

La penúltima jornada de la prova castellana no va comportar canvis importants a la classificació general que continua encapçalant el català Joaquim Rodríguez seguit de prop per dos corredors del Movistar –López i Lastras– i a vint-i-un segons per Sánchez.

El Purito, que també lidera la classificació de la muntanya i la de la regularitat, s'haurà de defensar en l'etapa reina que servirà per cloure la volta avui. Tanmateix, tant ell com el seu equip del Katiuxa han demostrat que travessen un bon moment de forma i són capaços no només de mantenir el lideratge sinó d'emportar-se l'última etapa que acaba a dalt de Lagunas de Neila (categoria especial) després d'haver recorregut cinc ports i 155 km.

4a etapa
1r D.Moreno (Katiuxa)
3h44:28
2n S.Sánchez (Euskaltel)
a 0:01
3r P. Lastras (Movistar)
m.t.
4t R.Garcia( Movistar)
m.t.
5è J.J. Cobo (Geox)
m.t.
6è J.Rodríguez
m.t.
General
1r J.Rodríguez (Katiuxa)
11h12:02
2n D.López (Movistar)
a 0:07
3r P. Lastras (Movistar)
a 0:08
4t S.Sánchez (Euskaltel)
a 0:21
5è D.Moreno (Katiuxa)
a 0:31
7è D.Menxov (Geox)
a 0:36
5è I.Anton (Euskaltel)
a 0:39
14è S.Garzelli (Acqua Sapone)
a 1:10


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Entre el públic

 
OPINIÓ

Resposta a Benjamí Pons

ENCAPÇALA LA MOCIÓ DE CENSURA A LA FCP
 
 

Una altra lliga catalana

Girona
 

Sylvain Francisco, el del Manresa

KAUNAS (LITUÀNIA)
 

Una estrena amb recels

Girona
 

Bregats en decepcions

Girona
 

El peatge d’un estadi obsolet