Més esport

La cinquena de Robredo

Tennis. L'olotí abandona en l'estrena de Viena i ja acumula cinc retirades aquesta temporada i allarga l'infortuni amb les lesions

El calvari de Tommy Robredo continua. El tennista olotí es va ressentir de les seves molèsties musculars i es va retirar per cinquena vegada aquesta temporada. Ahir, en el tercer set del debut del torneig de Viena (6-7, 7-5 i 1-2), quan havia igualat el duel amb l'italià Fognini i havien disputat més de dues hores de joc. Abans de tancar el segon set, Robredo ja va demanar l'assistència del fisioterapeuta. En l'onzè joc va segellar el break que li permetria anotar-se un parcial i empatar l'enfrontament, en què havia perdut el set inaugural després de desaprofitar, en el desempat, una pilota per anotar-se'l. En la tercera mànega, però, Robredo no va voler arriscar i va decidir abandonar abans d'empitjorar l'estat d'una lesió de la qual ja ha recaigut més d'un cop aquest curs. Va retirar-se per primer cop a Indian Wells, al març; allà va poder acabar el duel de vuitens contra Querrey, però ja no es va presentar a jugar els quarts contra Del Potro. Una inoportuna lesió a l'abductor de la cama esquerra va trencar el seu bon moment tennístic, que ja no ha tornat a recuperar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.