Més esport

Hamid Kabouri s'apunta la segona prova del circuit gironí

Atletisme. L'atleta del Lloret va millorar el segon lloc a Olot amb una victòria a Santa Coloma, en una jornada marcada per la pluja. En noies, les júniors van ocupar els quatre primers llocs

El cros de Santa Coloma de Farners, el més antic de les comarques gironines, va resistir la pluja i el mal temps i en la 38a edició va aplegar més de 700 atletes. I és que tot i les inclemències meteorològiques es van poder córrer totes les curses que hi havia previstes al parc de Sant Salvador.

Hamid Kabouri (CA Lloret La Selva) va ser el més ràpid i es va imposar amb molta autoritat en categoria masculina, després que la setmana passada quedés segon en el cros d'Olot –la prova que obria el circuit– per darrere d'Adel Mechal, del Palamós. Però és que ahir Kabouiri literalment va volar sobre un circuit dur i que la pluja i el fang van fer encara més impracticable. Jaume Quintana (AA Palamós) va ser l'únic que el va poder seguir en la distància. Àlex Rodríguez i Xavi Planas es van disputar el tercer lloc, amb victòria per a l'atleta del Laietana. I en la cursa de júniors i veterans, Jonatan Romeo (CA Lloret) va repetir victòria respecte la cursa d'Olot; després d'un final molt ajustat i emocionant en què es va imposar a Harold Sagel (GEiEG) i Ibrahim Azzouz (FCBarcelona) i en què va poder treure dos segons als seus rivals.

En categoria femenina, les atletes júniors van ser les més ràpides. Anna Quílez, guanyadora de la cursa de la setmana passada, va ser segona, per darrere de Beatriz Caspar i per davant de Maria Riera i Noelia Alcon, totes quatre de categoria júnior. El cinquè lloc va ser per a la gironina del CA Lloret Elena Adan. La setmana que ve el circuit gironí de cros es trasllada fins a les Guilleries, a Sant Hilari Sacalm, on es durà a terme la 24a edició del cros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Avui som entre els millors

 

D’amics... a rivals

BARCELONA
 
 

Una pallissa pel que pugui ser

BARCELONA / NOVARA
 

No volen allargar la sèrie

BARCELONA
 

Gols per donar i per vendre

BARCELONA / NOVARA
 
Champions League

Cristhian Stuani tanca el cercle

Girona
 

Emergeix un nou derbi gironí a Lliga Femenina 2

Girona