Més esport

L'atleta de Silla Marta Esteban es classifica

Ha estat la primera atleta estatal i la segona classificada a la marató de València

En un matí de rècords, València ha viscut la que ha sigut la millor marató que s'ha pogut veure a la ciutat del Túria. La prova ha batut la seua marca de participants amb la fredolina de 7.000 corredors. A més, s'ha polvoritzat el registre en categoria masculina amb uns magnífics 2h 07' 56” del kenyà Isahia Kosgei.

En la prova femenina l'alegria per als valencians ha arribat de la mà de Marta Esteban que ha aconseguit ser segona amb un registre de 2h 38' 05”, la qual cosa suposa la seua millor marca personal. El valor del registre ens l'indica el que s'ha quedat a poc més d'un minut de la mínima olímpica per a Londres 2012 i que només ha sigut superada en meta per l'atleta etíop, Jimma Abo.

Marta, que torna al Club d'Atletisme Silla-Kelme després de diverses temporades, pareix mantenir una magnífica sinergia amb el club. Va realitzar una gran temporada quan va militar en les seues files i després del seu flamant fitxatge s'ha proclamat guanyadora del circuit de carreres populars Divina Pastora de la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, a la qual cosa se suma l'esplèndida actuació en la Marató de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.