Més esport

Morella acull el primer màster “indoor” de tennis

Els millors tennistes del País Valencià en les categoria aleví i infantil juguen a la capital dels Ports fins al divendres

Els millors tennistes en les categories aleví i infantil es donen cita a Morella aquesta setmana per a disputar el I Màster Ciutat de Morella. Aquesta serà la primera vegada que es realitza un màster indoor d'aquestes categories i en aquests nivells. La competició comença avui i finalitzarà el proper divendres amb la celebració de les finals. A més, el dijous es realitzarà un clínic perquè puguen entrenar els veïns de la localitat.

Per a poder albergar aquesta competició, l'Ajuntament de Morella ha hagut de condicionar la pista poliesportiva del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. Els treballs s'han centrat en millora de la superfície, el marcatge de les línies que delimitaran el terreny de joc i algunes actuacions complementàries per a augmentar la visibilitat. Unes intervencions necessàries per a adaptar la pista a la pràctica d'aquest esport, tant per a aquesta setmana com ja per a la resta de l'any.

En total, participaran les tres millors raquetes de cada demarcació del País Valencià en cada categoria, més altres tres convidats en cadascuna. El sistema de competició serà el Round Robin, típic de les competicions de Màster de professionals. Dóna la casualitat que en la Federació de Tennis Valenciana hi ha alguns dels millors esportistes en alevins i infantils de tot l'Estat, que estaran a Morella disputant aquest primer Màster de Tennis Ciutat de Morella



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.