Més esport

Operació imminent

Tennis. Tommy Robredo serà intervingut demà per posar fi a la lesió a l'abductor de la cama esquerra, de la qual ha recaigut fins a cinc vegades i que el mantindrà de baixa fins a l'abril

Amb la supervisió del doctor Ángel Ruiz Cotorro l'olotí Tommy Robredo serà operat de la lesió a l'abductor de la cama esquerra que, des del març de l'any passat, se li ha reproduït fins a cinc cops. No juga des de l'octubre, i amb l'equip tècnic ja han previst la tornada al circuit, beneficiat pel rànquing protegit (lesió de més de sis mesos), ja que presumiblement fins a l'abril, quan es preveu el retorn, haurà baixat moltes posicions. El rànquing protegit (pels càlculs, pels volts del 50è), li permetrà jugar nou tornejos, a més dels que jugui per invitació, com segurament el Comte de Godó, Madrid, Xangai i Bastad. “Tindrem uns 14 tornejos de marge, suficient amb la seva qualitat per tornar al top 100”, diu Karim Perona, el seu entrenador, convençut que l'operació posarà fi al calvari de la seva lesió. “Ell està animat”, segella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.