Més esport

Amb l'impuls del poble

Patinatge artístic. Les patinadores del Club Patí Hostalric podran competir en la copa estatal de Vigo gràcies al suport econòmic rebut

D'aquí a quinze dies es disputa la segona edició de la copa estatal de patinatge artístic, a Vigo. I entre els participants hi ha patinadores de Xou Juvenil i Xou Petit del Club Patí Hostalric, que hi podran assistir gràcies al suport econòmic que han rebut del seu poble. Perquè, per poder arribar a Vigo el 23 i 24 de març, les patinadores van organitzar un seguit d'activitats –amb el suport de l'Ajuntament i els comerços– com ara l'exhibició de patinatge que van fer diumenge passat al pavelló municipal, que es va omplir de gom a gom.

L'Olot, a revalidar títol

El CPA Olot debuta demà en el campionat estatal de grups de xou a Alcobendas, en el qual volen revalidar el títol per desè any amb l'espectacle Alter ego. També en la categoria de grups grans hi prendran part el GEiEG (Sortilegi), el CEPA Girona (Tu tens la Clau) i el Bescanó (Vida). Pel que fa als grups petits, el Blanes hi prendrà part amb la coreografia La màgia d'Irúa, la mateixa amb la qual van guanyar el campionat de Catalunya a Vilanova i la Geltrú ara fa un mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.