Més esport

El Club de Pilota Valenciana d'Almussafes lidera la lliga de frontó per parelles

Els cadets d'Almussafes s'han proclamat campions autonòmics d'Escala i Corda i de Galotxa

La tercera categoria del campionat de frontó per parelles de la Diputació de València té a un equip del club de pilota Valenciana d'Almussafes en primera posició i en la primera categoria, la formació Sènior de l'entitat local colidera la lliga, després de la disputa de les tres primeres jornades de la competició, en la que també s'enfronten altres dos equips del club.

Els pilotaris d'Almussafes, David Cariñena, Víctor Rodríguez, Moisés Giner i Antonio Sánchez, estan disputant una temporada de grans èxits amb la seua participació en les diferents modalitats de competició: frontó, galotxa i escala i corda.

De fet, a mitjan febrer es van proclamar campions autonòmics en el trofeu Diputació de València d'Escala i Corda en la categoria sub-16. El trinquet de Sueca va acollir la gran final que va enfrontar a l'Almussafes i al Llíria, demostrant el seu lideratge els almussafenys amb un resultat de 50 a 15. En la mateixa cita esportiva, el pilotari d'Almussafes que competix per l'Alginet, Lluís de la Vega, es va proclamar campió de la categoria infantil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.