Més esport

Purito, a un pas de saltar de ciclista a llegenda

Ciclisme. Acaba de guanyar en la Fletxa Valona i és favorit per vèncer en la carrera més antiga del món i signar un doblet històric

Vèncer en una de les clàssiques del tríptic de les Ardenes és l'objectiu de molts ciclistes en el primer trimestre de la temporada. Els més llegendaris, amb l'excepció del navarrès Miguel Indurain, han col·locat una d'aquestes proves al seu palmarès. Fins i tot el nord-americà Lance Armstrong, obsessionat pel Tour de França, es va adjudicar una Fletxa Valona (1996), la cursa que dimecres va guanyar el català Joaquim Rodríguez (Katuixa).

Purito es va mostrar exultant després de vèncer dimecres i el va qualificar del “més increïble i més important” de la seva carrera esportiva. Però també és conscient que la victòria en la Fletxa Valona no significa res de res. “De l'Amstel Gold Race a la Fletxa Valona van canviar moltes coses, també passarà el mateix de dimecres a diumenge”, va assegurar el corredor. “Així que si volem fer aquest llegendari doblet haurem d'estar atents i treballar el millor possible”, va cloure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Michael Ruzic
ALER-PIVOT DEL JOVENTUT

“Vull fer eclosió a la Penya i fer el salt a l’NBA”

BADALONA
 

El porter no és un jugador

 
 
Narcís Julià
exjugador, exentrenador i exdirector esportiu del girona

“L’afició ha d’entendre que l’equip la necessita”

GIRONA
 

Lewy, “molèsties” i ensurt

barcelona
 

El 14-0 fa mal al Manresa

BARCELONA / TORTONA
 

El Granollers planta cara a un Montpeller superior

granollers
 

125 anys d’història

barcelona