Més esport

El “Ibi Summer” es transforma en el “Jump Festival”

La cita pretén ser una gran cita esportiva i lúdica per a la joventut que es farà el 29 i 30 de juny

Ibi celebrarà els propers dies 29 i 30 de juny el Jump Festival, una alternativa d'oci juvenil que combina l'esport extrem amb la música, organitzat per les Regidories de Joventut, Esports i Turisme de l'Ajuntament d'Ibi i que compta amb la col·laboració d'una vintena d'empreses.

Aquest projecte naix de l'evolució de l'Ibi Summer Festival, que en la passada edició va albergar a més de 3.000 persones i que aquest any comptarà, com a novetat, amb un important diferencial com competicions de Dirt Jump, Descens Urbà, Longboard, Skateboard, Biketrial, unint esport i oci en una festa de dos dies sense descans.

El festival té com a objectiu aconseguir que els visitants obtinguen una experiència positiva, intensa i diferent que els deixe empremta, apostant per la sorpresa i per una especial atenció als clients. Per a això, s'han planificat amb tot detall tots els aspectes organitzatius com seguretat, allotjament, aparcament, so o càtering.

El Jump Festival començarà el divendres 29 de juny per divertir a un ampli públic i fidelitzar als seus visitants. Es crearan diferents circuits que permetran a aficionats de downhill urbà, longboard, monopatí i dirtjump competir en diferents tornejos, però també hi haurà espai per als principiants que vulguin practicar, en un espai per a ells amb dues rampes: una amb un airbaig gegant per practicar trucs amb les bicicletes bmx, patins o monopatí, i una altra rampa per provar trucs amb snowboard o esquí.

Les diferents competicions es desenvoluparan pels carrers del nucli antic i l'accés a la ciutat per la carretera de Banyeres de Mariola, on s'acotaran recorreguts amb mòduls de fusta, zones de sorra, salts i peralts per practicar salts i piruetes. Les competicions finalitzaran al Parc Les Hortes, on hi haurà la zona de música i escenaris. El recinte disposarà de 2 àrees musicals, un escenari i un espai Chill out que comptaran amb 80.000W de so. En els dos escenaris es programaran actuacions en directe i DJs d'estils variats com Reggae, Hip-Hop, Funk, Rock, Electro, Dubstep, DnB, Tecno. També hi haurà una zona VIP per artistes convidats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El cel només el tocarà un

Barcelona
 

Fronteres a cop de pedal

 
 
Carles Planchart
MEMBRE DEL COS TÈCNIC DE PEP GUARDIOLA AL MANCHESTER CITY I EX SEGON ENTRENADOR DEL GIRONA

“En Pep educa els jugadors, fan un màster”

ARBÚCIES
 

Final intergeneracional

BARCELONA / LONDRES
 

“Qui cometi menys errors guanyarà”

barcelona
 

Messi, una llegenda infinita

Barcelona
 

Krejcikova apel·la al talent i guanya el títol a Londres

BARCELONA / LONDRES