Més esport

Les 24 Hores Esportives de Banyeres de Mariola apleguen a la XXX edició

El regidor d'Esports destaca la minva en la participació degut a la crisi econòmica

El món esportiu de Banyeres de Mariola viurà aquest cap de setmana una nova edició de les 24 Hores Esportives, esdeveniment que en aquesta ocasió presenta l'al·licient de la commemoració del seu 30 aniversari des de que tinguera començament la gran cita de l'esport local en l'any 1982 a partir d'una idea original dels equips de bàsquet i a la que es van sumar els practicants del futbol sala i voleibol.

Com ja ve ocorrent en anys anteriors, la inauguració oficial tindrà lloc a partir de les 19.30 hores de divendres a la pista Valor i mitja hora més tard començaran les distintes competicions en esports que es veuran complementades amb una exhibició de patinatge a partir de les 19.35 h. de divendres i 20.30 h. de dissabte a càrrec dels clubs de Beneixama i Banyeres. La competició seguirà en dissabte, allargant-se inclús fins el matí de diumenge amb la disputa de la competició de pistola esportiva al Camp de Tir.

Jorge A. Payà, regidor d'Esports, ha manifestat que «la present edició aplega en uns moments delicats degut al pessimisme contagiós motivat per la greu crisi econòmica i que ha generat un clima d'incertesa en totes les parcel·les afectant també l'àmbit esportiu”. En aquest sentit, Payà ha volgut fer al·lusió a les conseqüències negatives de la crisi que es veuen plasmades en una disminució en la participació i al que contribuix una legislació restrictiva en assegurances de responsabilitat civil, accidents o de titulacions específiques per als monitors, pel que la minva no sols afectarà la participació en les 24 Hores, sinó que també ja ho ha fet en els cursets de natació, escoles esportives o en la mateixa competició local de futbol sala.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.