Més esport

Els garrotxins, a l'assalt de l'estatal

Triatló. Nan Oliveras, Genís Grau i Aleix Domènech lideren la participació en categoria júnior a Pontevedra

Tot just fa una setmana que Nan Oliveras (CN Olot) va guanyar el triatló de Catalunya a Banyoles en categoria absoluta, i demà surt com un dels favorits a guanyar el títol estatal júnior en el qual prendrà part amb la mirada posada en el mundial de duatló a Nancy d'aquí a quinze dies i el mundial de Nova Zelanda de triatló el mes que ve a Auckland (Nova Zelanda); el seu gran objectiu de la temporada. També prendran part en la cursa júnior Genís Grau (CT Castellfollit), Aleix Domènech i Marc Mallarach (CN Olot). Els tres joves triatletes de l'Olot –també participa en el campionat Ferran Bosch en grups d'edat (35-39)– tenen moltes possibilitats d'assolir podi en la prova de relleus que s'obté de la suma dels temps. L'any passat Oliveras va ser segon i Grau tercer a Vigo, on el títol va ser pel castellà David Castro. Al maig, en l'estatal de duatló es va repetir el podi.

Aleix Domènech, sisè en l'estatal de duatló, va participar en el Campionat d'Europa youth –cadets de segon any i júniors de primer– el cap de setmana passat. I va ser sisè en la prova de relleus –va patir una caiguda– i trentè en la individual després de sortir sisè en la natació.

Carolina Routier, en sub-23

b.s.

La banyolina Carolina Routier prendrà part en la prova sub-23 femenina, a la qual arriba després de ser divuitena el cap de setmana passat en el campionat d'Europa disputat a Águilas en distància olímpica (2h10:46). Routier va ser la millor en el sector de l'aigua, però va quedar despenjada en el sector de bicicleta juntament amb la barcelonina Anna Godoy, dissetena amb la mateixa marca i millor estatal.Routier va formar part també de l'equip estatal que va prendre part en la prova de relleus a Múrcia, en la qual espanya va acabar en quart lloc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Set catalans toquen el cel

Barcelona / París
 

Dani Olmo, una dècada després

barcelona
 
 

Un mur infranquejable

Villeneuve-d’Ascq / Girona
 

Buscant el triomf moral

Girona/Nanterre
 

Garrotada amb crueltat

BARCELONA / LIÓ
 

Que serveixi d’alerta

girona
 

Bournemouth, última parada

Girona