Més esport

Nando Cantos aconseguix el “DID Spain” celebrat a Banyeres

Ximo Rubert, organitzador de la prova, assegura que la trobada atlètica sempre tindrà remat al poble encara que hi haja canvis de format

El triatleta banyerenc Fernando Cantos ha aconseguit aquest darrer cap de setmana proclamar-se per tercer any consecutiu campió absolut de la prova DID Spain (Double Iron Man Distance) recentment disputada.

Cantos ha tornat a imposar-se als seus rivals amb gran suficiència, tenint en el madrileny Álvaro Velázquez un dels seus directes rivals, al menys durant el primer dia de carrera, fins que aquest ha hagut d'abandonar la competició a causa d'una dolència lumbar.

Finalment, Sergio Alberola, del Ondara Sport Club, Francisco Fernández, del Stadio Alacant, i Juanma Morente, del Elx Marató Club, han sigut els tres triatletes que també han aconseguit finalitzar la prova.

A l'hora de fer el balanç de la prova, per a Cantos haver sigut campió del DID Spain durant tres anys seguits ha suposat un gran repte i una gran satisfacció des del punt de vista personal, sent la primera prova guanyada en 2010 la que li va aportar un major grau d'alegria «a l'entrar al castell envoltat per la teua gent, la teua família i en un ambient i un entorn meravellós per a la pràctica d'aquest esport»

Per a l'il·licità Ximo Rubert, organitzador de la prova, el DID Spain ja ha esdevingut una prova «consolidada» en el calendari de l'ultrafons al considerar que ha de tindre en futures edicions més «rellevància internacional» amb presència de triatletes estrangers passant per què la prova tinga una «major disfusió» malgrat els temps difícils que estem vivint. «El DID possiblement tinga un nou format, però sempre amb meta a Banyeres de Mariola».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.