Més esport

‘Messner' és la pel·lícula guanyadora a Torelló

Esports de muntanya. La pel·lícula sobre el gran alpinista tirolès és la vencedora de la 30a edició del Festival de Torelló

La pel·lícula Messner, de l'alemany Andreas Nickel i dedicada a l'alpinista tirolès Reinhold Messner, va guanyar el Gran Premi Vila de Torelló del Festival Unnim de Cinema de Muntanya. Autana, del britànic Alastair Lee, va guanyar el premi al millor film de muntanya; I believe I can fly, del francès Sebastien Montaz-Rosset, el premi al millor film d'esports de muntanya; Le village suspendu, del francesos Véronique, Anne i Eric Lapied, el premi al millor film ecològic i a la millor fotografia; Shackleton's captain, de Leanne Pooley, el premi al millor guió, i Vite tra i vulcani, dels suïssos Fulvio Mariani i Mario Casella, el premi Mountain Wilderness. El premi al millor film espanyol es va declarar desert. En la cerimònia d'entrega de premis, hi va assistir Ferran Mascarell, el conseller de Cultura del govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.