Més esport

Segon empat del curs per al CER l'Escala

Tennis taula. Marc Clotet va salvar l'empat pels empordanesos i el Cartagena va guanyar el Cassanenc i el Bàscara

El CER l'Escala va empatar a casa amb un rival directe en la classificació, el Burgos, en el segon encontre que els empordanesos tanquen amb taules aquest curs, després del 3-3 amb el líder de la Superdivisió masculina, el Santiago, i va tancar la sèrie de dos partits seguits a casa amb victòria i empat. Marc Clotet va establir el 3-3 definitiu després de superar 3-0 Karol Hasek, mentre que els dos anteriors punts per als empordanesos els havien aconseguit Ramon Mampel i Ferran Brugada.

El factor Maria Xiao

En la Divisió d'Honor femenina, tant el Cassanenc com el Bàscara van perdre amb el Cartagena, dissabte 3-4 i diumenge 2-4. L'equip de Superdivisió no tenia jornada i les cartagineses van alinear la xinesa nacionalitzada Maria Xiao i Constanza Martínez. Xiao va guanyar tots els seus partits 0-3, mentre Constanza perdria Anna Badosa dissabte i Mariona Sáenz diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Avui som entre els millors

 

D’amics... a rivals

BARCELONA
 
 

Una pallissa pel que pugui ser

BARCELONA / NOVARA
 

No volen allargar la sèrie

BARCELONA
 

Gols per donar i per vendre

BARCELONA / NOVARA
 
Champions League

Cristhian Stuani tanca el cercle

Girona
 

Emergeix un nou derbi gironí a Lliga Femenina 2

Girona