Més esport

I la medalla és per a...

Natació. El nord-americà Ryan Lochte es va acomiadar del campionat mundial de piscina curta d'Istanbul amb un botí excepcional: sis medalles d'or, una de plata i una de bronze, a més de dos rècords del món en 100 i 200 metres estils

Dimecres, Ryan Lochte es va penjar la primera medalla en joc del mundial de piscina curta d'Istanbul. Va ser després d'imposar-se en la final dels 200 lliure. Ahir, el nord-americà va ser el protagonista de l'última prova del campionat, que es tornarà a celebrar el 2014 a Doha (Qatar). L'hereu de Michael Phelps va contribuir a la victòria dels Estats Units en el relleu 4x100 estils, que va disputar juntament amb Grevers, Cordes i Shields, i es va acomiadar de Turquia com havia arribat, des del graó més alt del podi i petonejant una medalla, que a continuació va regalar a un dels seus fans, com havia fet amb les altres.

La delegació de la federació espanyola va abandonar Istanbul amb una actuació discreta, que encara ho hauria pogut ser més si no arriba a ser pels èxits de Melani Costa. La de Palma havia guanyat l'or en els 400 m lliure divendres i ahir es va enfilar al podi una altra vegada gràcies a la tercera posició en els 200 m lliure. La tercera medalla de l'equip la va guanyar Duane da Rocha quedant tercera en els 200 esquena. Pel que fa als catalans, Marina Garcia va registrar el dotzè millor temps en les sèries classificatòries (2:23.79) dels 200 m braça, però es va quedar a gairebé dos segons del bitllet per a la final. L'altra catalana, Erika Villaecija, es va quedar en les sèries dels 200 m lliure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.