Més esport

Bradley Wiggins tornarà a la Volta

Ciclisme. El britànic ja té perfilat el calendari del 2013, amb el Giro com a gran objectiu

El 18 de març Calella tindrà els dos millors ciclistes del 2012 en la sortida de la 93a edició de la Volta Catalunya. Perquè si Purito, número 1 del rànquing de l'UCI World Tour, ja va anunciar la intenció de tornar a disputar la prova per etapes més antiga en l'àmbit estatal, ahir va ser l'últim guanyador del Tour de França –i número 2 del rànquing– el que va fer públic el calendari del 2013, en el qual té el Giro com el primer gran objectiu.

El mes de gener Wiggo i tota la comitiva de l'Sky tornaran a Mallorca per fer-hi una estada, després d'haver-ne fet una de només tres dies aquest desembre. La Volta a l'Algarve (del 13 al 17 de febrer) serà la primera competició en la qual prendrà part Wiggins i, després, ell i el seu equip faran una concentració en altura a Tenerife. El mes de març augmentarà el volum de competició amb la Tirrena-Adriàtica la segona setmana (6-12 de març) i vindrà a Catalunya a córrer la Volta (18-24 de març). Ja ho va fer l'any passat, però es va retirar en la tercera etapa, a Portainé, en una jornada marcada per les adverses condicions meteorològiques. El mes següent, l'estat de forma en què es trobi determinarà si participa en el Giro del Trentino (16-19 d'abril) o el Tour de Romandia (23-28 d'abril); abans d'assaltar la victòria en el Giro (4-26 de maig), el gran objectiu. Wiggins també farà el Tour, i en un primer moment va dir que ajudaria Froome, però les últimes setmanes ja ha declarat que vol repetir a París.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.