Més esport

El Giro tanca la porta al Katuixa de Purito

Ciclisme. El català té un peu i mig fora de l'equip, que sembla difícil que sigui readmès

El Giro d'Itàlia ha posat un altre cop en situació d'alerta el Katuixa de Joaquim Rodríguez després de no concedir a l'equip rus (amb llicència a Itàlia) una de les invitacions oficials per a l'edició del 2013. La situació de l'equip és, de fet, més incerta cada dia que passa. Algunes informacions aparegudes aquests últims dies assenyalen, fins i tot, que Joaquim Rodríguez, número 1 del món el 2012, ja ha arribat a un acord amb un altre equip (Argos i Lampre són els dos noms citats) i que negocia la sortida immediata del Katuixa.

El seu representant, Àngel Edo, va negar ahir aquest fet i manté que el número 1 del món no marxarà del Katuixa fins que el Tribunal d'Arbitratge d'Esports (TAS) no es pronunciï sobre la seva situació en el World Tour.

Joaquim Rodríguez ha demanat una autorització urgent a la UCI perquè actuï com a garant del seu traspàs a un altre equip. El ciclista vol sentir-se protegit per evitar qualsevol moviment en fals i poder esperar a la decisió del TAS sobre el Katuixa sabent que podrà canviar d'equip automàticament el dia que se sàpiga la resolució del tribunal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Set catalans toquen el cel

Barcelona / París
 

Dani Olmo, una dècada després

barcelona
 
 

Un mur infranquejable

Villeneuve-d’Ascq / Girona
 

Buscant el triomf moral

Girona/Nanterre
 

Garrotada amb crueltat

BARCELONA / LIÓ
 

Que serveixi d’alerta

girona
 

Bournemouth, última parada

Girona