Més esport

“Hi arribo millor que l'any passat”

Golf. Jordi Garcia Pinto acaba la pretemporada amb la mirada en el primer torneig del circuit, a l'Índia

“Arribo millor que l'any passat, més ben preparat i amb més experiència.” Jordi Garcia Pinto està acabant la pretemporada per al seu segon any complet al Challenge Tour de golf, del qual va ser una de les sensacions en el tram final de temporada –va ser tercer a Lió, el 7 d'octubre–. Garcia Pinto té previst fer gairebé tot el calendari, que es va fer públic aquest cap de setmana passat i que està format per 30 proves. “En deixaré tres o quatre”, diu el golfista, que debutarà en la primera prova l'última setmana d'aquest mes a l'Índia; en el Gujarat Kensville, a Ahmedabad.

Jordi Garcia Pinto, que va tancar la temporada passada en el lloc 53 del rànquing, es marca diferents objectius per a aquesta temporada, per la qual ha estat treballant amb un preparador físic, un entrenador i un psicòleg. “Tinc ganes de competir i de veure com es desenvolupa tot. L'objectiu bàsic és tornar a acabar entre els 80 primers [li permet renovar la targeta completa per a l'any següent]. Després, un cop superat aquest, entre els 45 primers. I després entre els 20, els 15 i els 10 primers.” El golfista de Canet d'Adri reconeix que per a ell seria un èxit acabar “entre els 15 primers”: “Però no se sap mai. Per això m'he marcat diversos objectius, per no estar sempre pendent del mateix”, va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.