Més esport

Estrena d'or de Jon Santacana

Esquí. L'esquiador basc i el seu guia s'imposen en la primera prova del campionat del món d'esquí alpí IPC

L'esquiador basc Jon Santacana va aconseguir ahir el seu primer or en el campionat del món d'esquí per a discapacitats físics, que s'està disputant a l'estació catalana de la Molina. Santacana i el seu guia, Miguel Galindo, van obtenir la primera plaça en el descens per a discapacitats visuals. Per la seva banda, el madrileny Gabriel Gorce, que té l'ajuda del guia barceloní Arnau Ferrer, va fer el cinquè millor temps de la competició. La segona i tercera places del podi les van ocupar l'italià Alessandro Daldoss i el canadenc Christopher Williamson. Santacana va fer un temps d'1:25.14, un segon i mig menys que el segon classificat i gairebé tres menys que el tercer. El medallista basc Jon Santacana podria augmentar el seu palmarès avui mateix. A partir de dos quarts de deu del matí es disputarà la segona prova del campionat, el supergegant.

En l'apartat femení, l'eslovaca Farkisova tampoc va fallar i va complir els pronòstics, ja que va guanyar la medalla d'or del descens. Frantseva i Gallagher van completar el podi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La calculadora de Hansi Flick

 

El Baxi abusa i Jou reapareix

MANRESA
 
 

Girona-Feyenoord: De desgràcia en desgràcia

Girona
 
Benjamí Pons
PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE

“Res no justifica la moció”

BARCELONA
 

El Fenerbahçe veta la selecció d’Ataman

BARCELONA
 

El Madrid s’encén i perilla Rathan-Mayes

BARCELONA
 

25 anys d’Eurolliga

BARCELONA