Més esport

El Memorial José Garcia, per Diego Maya

Ciclisme. La prova, puntuable per a la Copa Catalana de veterans, es va fer en un circuit de 12 quilòmetres

El Memorial José Garcia, puntuable per a la Copa Catalana de veterans, es va dur a terme en un circuit de 12 quilòmetres entre Sant Gregori Cartellà, Sant Medir i Taialà; amb la presència d'un centenar de ciclistes que havien de fer cinc voltes.Diego Maya (Begues) va ser el més ràpid en l'arribada del nombrós grup. Ismael Tudo (Biela) va ser segon i José Madrigal (Begues) tercer. Jaume Estañol (Besalú) va guanyar en veterans 50, Antonio Terrones (Genesis) en 60 i Johanna Smith (Le Boulou) en categoria femenina. El Begues va guanyar la classificació per equips.

La Terra de Volcans, diumenge

el 9

Amer obre el calendari de marxes cicloturistes a Girona diumenge amb la tercera edició de la Terra de Volcans, organitzada pel CC Amer i amb dos recorreguts per Les Guilleries; un de 143 i un altre de 87 quilòmetres. A Sant Hilari Sacalm el recorregut llarg seguirà fins a Cantonigròs i La Salut i el curt baixarà per Santa Coloma de Farners.