Més esport

Hermida se situa líder de la Cape Epic

Ciclisme. El cerdà va aconseguir el mallot de zebra groc en la primera etapa en línia de la cursa per etapes més important del món

Josep Antoni Hermida i Rudi van Houts van guanyar la primera etapa en línia de l'Absa Cape Epic, la cursa per etapes en BTT més important del món que es disputa a Sud-àfrica. Els dos riders del Multivan Mèrida van avantatjar de més d'un minut i mig Sauser i Kulhavy, i avui començaran la segona etapa amb el mallot de zebra groc. “Estem molt contents, mai m'havia situat líder de la Cape Epic en les cinc edicions que fa que vinc”, deia Hermida, que hi afegia: “Els 96 quilòmetres tenien molta pedra a les zones amb desnivell, i era molt exigent a les zones planes, amb molta sorra. He hagut de donar-ho tot a la part final.”

Marcel Zamora i Joan Llordella (Buff) ocupen el lloc 28 en la general abans de l'etapa d'avui, de 146 quilòmetres i 2.350 metres de desnivell entre Citrusdal i Saronsberg in Tulbagh.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.