Més esport

Hermida guanya l'última etapa

Ciclisme. El cerdà acaba la Cape Epic quart a la general, i Llordella i Marcel Zamora són catorzens

La desena edició de l'Absa Cape Epic va acabar ahir amb la segona victòria d'etapa per a Josep Antoni Hermida i Rudi van Houts (Merida Multivan), que acaben en el quart lloc en la classificació general. El cerdà i el seu company d'equip holandès es van posar líders en la classificació general en la primera etapa en línia, però els problemes mecànics de dimarts els van fer perdre el mallot de líder, mentre que un error de senyalització els va privar de lluitar pel podi. Tot i això, Hermida i Van Houts van poder acabar la prova amb una nova victòria d'etapa, la segona, després completar els 54 quilòmetres i 1.550 metres de desnivell i imposar-se a l'esprint final als locals Philip Buys i Matthys Beukes. “Ha estat una etapa realment dura, però tots dos volíem la gran ampolla de xampany [és el premi als guanyadors d'etapa]. És el que ens ha motivat”, deia Hermida, que explicava l'estratègia: “Coneixíem l'arribada i he marxat per ser primer, Rudi havia de ser segona o tercer.”

Joan Llordella i Marcel Zamora (Buff International) van ser catorzens, en una gran actuació al llarg de tota la setmana del campdevanolenc, mentre que David Roqueta i Pau Zamora van ocupar el lloc 37 i es van endur l'Amabubesis, el guardó dels que han acabat com a mínim tres edicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.