Més esport

Robredo es retroba amb un títol dos anys després

Tennis. Va superar en la final del torneig de Casablanca el sud-africà Anderson per 7-6 (6), 4-6 i 6-3

Tommy Robredo va tornar a guanyar un títol dos anys després d'emportar-se l'últim i d'haver superat tot un seguit de lesions i problemes físics que el van tenir molts mesos apartat de les pistes. L'olotí va derrotar en la final del torneig de Casablanca el sud-africà Kevin Anderson, per 7-6 (6), 4-6 i 6-3, en dues hores i 19 minuts. Aquest és l'onzè títol individual de Robredo en la seva carrera, l'últim el va guanyar el febrer del 2011 a Santiago de Xile. Aquesta victòria farà que pugi posicions en el rànquing mundial, i millori el 72è lloc que ocupa actualment.

L'últim rival en la lluita pel títol a Casablanca va ser el segon favorit del torneig, que ocupa el lloc 29è del rànquing ATP. El partit no va començar bé per a l'olotí, ja que en el segon joc va perdre el seu servei i el sud-africà es va avançar amb un 0-2. L'equilibri en el primer set es va restablir en el setè joc i, després, els dos jugadors van anar guanyant el seu servei fins a arribar al tie-break, que es va adjudicar Robredo.

En el segon set, l'olotí va tornar a començar malament i va cedir novament el servei el primer cop que el tenia, en el primer joc. En aquesta ocasió, Anderson va saber mantenir el seu i va anivellar el partit en guanyar el segon set.

En el tercer i definitiu set Robredo va aconseguir trencar el servei del rival en el sisè joc (4-2) i va encarrilar molt bé el triomf. En el novè joc, va servir per guanyar la final, però el sud-africà no li va posar les coses fàcils. Robredo va estar amb un 15-40 per sota després d'una doble falta i a punt de perdre el servei, però va reaccionar brillantment. Va guanyar quatre punts de manera consecutiva i es va imposar en el joc, el set, el partit, la final, i es va endur el títol de campió.

Montañés i Ramos superen la qualificació de Montecarlo

Els catalans Albert Ramos i Albert Montañés van superar la qualificació del Master 1000 de Montecarlo que es va iniciar ahir, i es van classificar per al quadre final. El mataroní era el primer cap de sèrie dels 28 jugadors que disputaven la qualificació i va tenir problemes per vèncer el francès Jonathan Eysseric, per 7-5, 5-7 i 7-6 (3), però, després es va desfer de l'italià Filippo Volandri per un doble 6-2. El de Sant Carles de la Ràpita va guanyar el belga Steve Darcis, per un doble 6-4, i després va superar l'eslovè Blaz Kavcic, per 6-3 i 6-2. Ramos jugarà el primer partit del quadre final contra el Txec Radek Stepanek, i Montañés, contra el francès Gael Monfils. Ja s'han disputat els primers partits del quadre gran. L'alemany Kohlschreiber, va guanyar el brasiler Bellucci (6-4 i 6-2) i el búlgar Dimitrov al belga Malisse (6-3 i 6-2).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.