Més esport

Pasio guanya Les Goges

Ciclisme. El sud-africà, en una estada a Serinyà, va guanyar una prova amb 400 participants a la Garrotxa i el Pla de l'Estany

Carl Pasio (Swift) es va imposar en sisena edició de la marxa de la Marxa de Les Goges, que es va dur a terme ahir i que va comptar amb 400 participants entre els que van fer el recorregut llarg, de 156 quilòmetres i 2600 metres de desnivell, amb la pujada per la Vall del Bac i el pas per Santigosa (més de 1.000 metres) com a principals dificultats; i el més curt, de 108 i sense arribar a la comarca del Ripollès. La prova era puntuable per a la Challenge Catalana de cicloturisme i el circuit Ciclopirineus, i va tenir en el professional de categoria continental el convidat d'excepció a la sortida de La Draga.

Pasio, que està completant una estada a Serinyà, va completar el recorregut en 4h26 (35 km/h), i el van acopanyar en el podi Miguel Novella (Les Franqueses) i Francesc Julià (Gonzalvo).

Jordi Font (Palafrugell) va guanyar la volta curta, Francesc Padrés (Banyoles) va ser segon i Javier Martínez tercer. Cèlia Martínez (Olot) va guanyar en dones, i Mònica Fàbrega (Bici Oci) i Eva Ramió (Serinyà 3h44) la van acompanyar al podi femení.