Més esport

Julià s'imposa en el Puigdefrou

Curses de muntanya. Va superar per 20 segons a Sarsanedes després de 16 quilòmetres de recorregut i 1.300 m de desnivell. En noies la victòria va ser més clara per Miró

La tercera edició de la cursa de muntanya Puigdefrou Exhaust es va disputar ahir amb la victòria d'Arnau Julià en la categoria masculina i d'Eugènia Miró en la femenina. Els participants van haver de superar una distància de 16 quilòmetres amb 1.300 m de desnivell, en un recorregut totalment tècnic i ple de corriols. El campió de Catalunya de Curses de Muntanya es va imposar en solitari amb un temps d'1h26:35 i va superar per 20 segons al seu màxim rival, Albert Sarsanedes. Ells dos van ser els dominadors de la prova i van arribar plegats al cim del Puigdefrou de més de 800 metres d'alçada i situat entre el quilòmetres 10 i 11 de la prova. En la baixada de tornada cap al poble de la Cellera de Ter –on hi havia la sortida i l'arribada–, Arnau Julià es va distanciar del seu rival.

En la prova femenina la victòria va ser més clara per a Eugènia Miró que va ocupar el primer lloc amb un temps d'1h46:20 i va superar per gairebé 5 minuts a la segona classificada, Dolors Morcillo. Aquesta tercera edició de la Puigdefrou Exhaust és puntuable per a la copa Montseny-Guilleries.

A banda de la cursa principal també es van disputar la cursa infantil i la marxa. Entres les tres competicions hi han haver prop de 300 participants en la matinal de la Cellera de Ter, que va tenir com a punt neuràlgic la Plaça de la Vila, on estaven situades la sortida i l'arribada. La prova infantil es va córrer sobre una distancia de 500 m per un circuit urbà asfaltat, mentre que la marxa va tenir 10 quilòmetres de recorregut.

Categoria masculina
1r Arnau Julià
1h26:35
2n Albert Sarsanedes
1h26:55
3r Diego Cardozo
1h28:53
Categoria femenina
1a Eugènia Miró
1h46:20
2a Dolors Morcillo
1h51:10
3a Alba Segura
1h52:08

TRES MODALITATS

300
Corredors
van participar en les 3 curses: la infantil, la marxa i l'Exhaust.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.