Més esport

La Selva i el Bàscara busquen l'ascens

Tennis de taula. Les cassanenques, com a líders del seu grup, poden aconseguir-lo avui si guanyen el Priego

El Cassanenc La Selva i el Bàscara es juguen aquest cap de setmana l'ascens a la superdivisió femenina, la màxima competició espanyola de tennis de taula. Els dos equips van acabar, respectivament, primer i segon del grup 2 i es van guanyar el dret a disputar la promoció d'ascens, que tindrà lloc a Bàscara.

El Cassanenc, que l'any passat va renunciar a la superdivisió per problemes econòmics, pot aconseguir l'ascens avui mateix en el partit que l'enfrontarà a l'altre líder (18.00 h). El seu rival serà el Priego, que va encapçalar la classificació del grup 1. El perdedor encara tindrà una segona oportunitat en la final que demà (11.00 h) jugarà contra el vencedor de l'eliminatòria entre els segons i els tercers classificats, en la qual entra en joc el Bàscara.

El seu primer rival serà el CTM Las Rozas (tercer del grup 1) i, si guanya en el partit d'aquest matí (11.00 h), s'enfrontarà a la tarda (18.00 h) al vencedor del partit entre el Santa Eulària i el Dos de Mayo. El vencedor d'aquest partit serà el rival del perdedor de l'enfrontament entre líders.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.