Més esport

La Selva, a la revàlida

Tennis de taula. Va perdre el partit per a l'ascens a la superdivisió contra el Priego (2-4), però avui tindrà una segona oportunitat contra Las Rozas. El Bàscara continuarà a divisió d'honor

La Selva Cassanenc va desaprofitar ahir la primera oportunitat que tenia per certificar l'ascens a la superdivisió femenina. L'equip dirigit per Josep Granados i Carles Font va disputar el partit de la promoció d'ascens entre els líders dels grups 1 i 2, el vencedor del qual aconseguia la classificació directa per a la màxima categoria del tennis de taula espanyol. La Selva, que havia encapçalat el grup 2, va perdre 2-4 contra el Priego. Els seus dos punts els va aconseguir Anna Badosa, que va derrotar Lydia Arcos (3-0) i Laura García (3-0). L'equip cassanenc, però, va perdre la resta de partits. Mireia Badosa va perdre contra Laura García (1-3) i Marija Galonja (0-3), i Elisabeth Granados, contra Marija Galonja (0-3) i Lydia Arcos (0-3).

Malgrat la derrota, La Selva tindrà una segona oportunitat d'assolir l'ascens en el partit en què s'enfrontarà al millor equip de l'eliminatòria disputada entre els segons i els tercers classificats de cada grup durant la competició regular. El Bàscara s'havia guanyat el dret a disputar-la perquè havia acabat segon del grup 2 (amb els mateixos punts que les cassanenques), però no va poder superar el primer partit i continuarà una altra temporada a la divisió d'honor.

Les empordaneses van ser capaces de remuntar un 3-1 en contra i de forçar el partit de dobles, però finalment van sucumbir contra Las Rozas (4-3). Cada jugadora va guanyar un partit i va perdre l'altre. Nora Escartín es va imposar a Blanca Fernández (3-0), però no va poder fer res contra Dorina-Codruta Dranca (0-3). Mariona Saenz va perdre primer contra la mateixa jugadora (0-3), però després va guanyar Simona Elena (3-1). Marta Alech va començar amb derrota contra Simona Elena (2-3), però va poder vèncer Blanca Fernández.

Las Rozas també va guanyar el Dos de Mayo, que havia eliminat el Santa Eulària 3-4, i serà el rival de la Selva Cassanenc en l'enfrontament d'avui (11.00 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.