Més esport

Una idea al cap: el Tour

Ciclisme. Joaquim Rodríguez utilitza la Dauphiné per millorar el seu estat físic després d'entrenar-se unes setmanes amb un objectiu clar

Joaquim Rodríguez (Katuixa) va explicar ahir en una entrevista al portal Cyclingnews.com, just abans d'afrontar la segona etapa de la Dauphiné, que fa setmanes que viu amb una sola idea al cap: el Tour de França: “No em queden gaires anys en el ciclisme, de manera que és el moment de donar-ho tot al Tour.” El català només ha participat una vegada en la cursa francesa, el 2010. Aquell any va guanyar l'etapa amb final a Mende i va acabar setè a la general. La preparació per al gran objectiu del 2013, doncs, no li permet afrontar la Dauphiné amb gaire ambició. “Per una vegada a la vida no vinc a una cursa amb l'objectiu de guanyar, no tinc les cames per això”, va certificar el líder del Katuixa. “Aquest any el Tour té un recorregut que se m'adapta perfectament i em vull posar en forma en el moment just”, hi va afegir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.